Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Potravinová alergie

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000067" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000067 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Potravinová alergie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška „Potravinová alergie“ v rámci Potravinářských úterků, které pořádá Česká potravinářská společnost, z. s. a Ústav zemědělské ekonomiky a informací, Klub techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, 24.9.2024.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Allergy

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture "Food allergy" as part of Food Tuesdays organized by the Czech Food Society with. and Institute of Agricultural Economics and Information, 24/09/2024.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů