Potravinová alergie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000067" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinová alergie
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška „Potravinová alergie“ v rámci Potravinářských úterků, které pořádá Česká potravinářská společnost, z. s. a Ústav zemědělské ekonomiky a informací, Klub techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, 24.9.2024.
Název v anglickém jazyce
Food Allergy
Popis výsledku anglicky
Lecture "Food allergy" as part of Food Tuesdays organized by the Czech Food Society with. and Institute of Agricultural Economics and Information, 24/09/2024.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů