Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemical Reactions in Foods III

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F97%3A2_3_352" target="_blank" >RIV/00027022:_____/97:2_3_352 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chemical Reactions in Foods III

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Speciation of chromium and manganese bioactive complexes from natural materials. Byla publikována originální metoda chromatografické separace komplexů chrómu a manganu z přírodních materiálů. Byla provedena částečná chemická charakterizace komplexů chrómu v kvasničné biomase. Sloučeniny chrómu a manganu izolované z přírodních materiálů by potenciálně mohly sloužit jako lék proti cukrovce a kardiovaskulárním chorobám. Byla publikována originální metoda separace sloučenin chrómu a manganu z některých přírodních materiálů, jejich částečná charakterizace a testování jejich biologické aktivity v metabolismu glukózy.

  • Název v anglickém jazyce

    Chemical Reactions in Foods III

  • Popis výsledku anglicky

    Speciation of chromium and manganese bioactive complexes from natural materials. Byla publikována originální metoda chromatografické separace komplexů chrómu a manganu z přírodních materiálů. Byla provedena částečná chemická charakterizace komplexů chrómu v kvasničné biomase. Sloučeniny chrómu a manganu izolované z přírodních materiálů by potenciálně mohly sloužit jako lék proti cukrovce a kardiovaskulárním chorobám. Byla publikována originální metoda separace sloučenin chrómu a manganu z některých přírodních materiálů, jejich částečná charakterizace a testování jejich biologické aktivity v metabolismu glukózy.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960996632" target="_blank" >EP0960996632: Vývoj a testování dietetik pro suplementaci výživy deficitními stopovými prvky.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1997

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Working Party of Food Chemistry

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    FECS, Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku