Snižování emisí pachových látek při výrobě piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027031%3A_____%2F12%3A%230000304" target="_blank" >RIV/00027031:_____/12:#0000304 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Snižování emisí pachových látek při výrobě piva
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje porovnání koncentrací a emisí pachových látek vznikajících při výrobě piva v malém pivovaru, kde pachové látky z varné nádoby unikají komínem přímo do ovzduší s emisemi pachových látek z velkého pivovaru vybaveného zařízením pro snižování emise pachových látek se současným využitím rekuperace energie.
Název v anglickém jazyce
The odour emission decreasing during the beer production
Popis výsledku anglicky
This article describes a comparison of odour concentrations and odour emissions during the beer production from two different breweries. The first large brewery with recuperative equipment for odour emissions decreasing is compared with small brewery without decreasing technology, where the odour matter leaks directly to the ambience through a chimney.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
DI - Znečištění a kontrola vzduchu
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Komunální technika
ISSN
1802-2391
e-ISSN
—
Svazek periodika
6
Číslo periodika v rámci svazku
5 - příloha [CD]
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—