Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Immunohistochemical Detection of Wheat Protein in Model Samples

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F10%3A%230000698" target="_blank" >RIV/00027162:_____/10:#0000698 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/10:00002991

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Immunohistochemical Detection of Wheat Protein in Model Samples

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study focused on optimization of immunohistochemical examination for gluten content detection in model samples (pork meat with wheat semi-smooth flour, pork meat with wheat protein edible vital). The best results were achieved by immunohistochemicalmethod based on ABC (avidin - biotin complex) method utilizing polyclonal antibodies diluted 1:1000. Ther results demonstrate that for pure wheat protein detection utilization immunohistochemical detection, which can detect already 0.1 % of added wheat protein, is more advantageous, while the commonly used ELISA method reliably probates this additive approximately from 0.4 % upwards.

  • Název v anglickém jazyce

    Immunohistochemical Detection of Wheat Protein in Model Samples

  • Popis výsledku anglicky

    The study focused on optimization of immunohistochemical examination for gluten content detection in model samples (pork meat with wheat semi-smooth flour, pork meat with wheat protein edible vital). The best results were achieved by immunohistochemicalmethod based on ABC (avidin - biotin complex) method utilizing polyclonal antibodies diluted 1:1000. Ther results demonstrate that for pure wheat protein detection utilization immunohistochemical detection, which can detect already 0.1 % of added wheat protein, is more advantageous, while the commonly used ELISA method reliably probates this additive approximately from 0.4 % upwards.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Kvalitativní a kvantitativní diagnostika součástí rostlinného a živočišného původu v potravinách pomocí histochemických a imunohistochemických metod</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000285695000006

  • EID výsledku v databázi Scopus