Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tissue fatty acid deposition, plasma lipid and cytokine profile in pigs fed a diet with fish oil and palm oil

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F17%3AN0000066" target="_blank" >RIV/00027162:_____/17:N0000066 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/227294.pdf" target="_blank" >http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/227294.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/110/2016-CJAS" target="_blank" >10.17221/110/2016-CJAS</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Tissue fatty acid deposition, plasma lipid and cytokine profile in pigs fed a diet with fish oil and palm oil

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The present study tested a hypothesis concerning a favourable effect of dietary fish oil on the tissue polyunsaturated fatty acid (PUFA) deposition, and on plasma lipid and cytokine profile. Thirty-two pigs divided into two groups of 16 animals each were fed for 70 days a diet with 2.5% of fish oil (F) and palm oil (P), respectively. From the obtained results, it can be concluded that an effect of dietary fish oil on tissue fatty acid deposition is undeniable, but its effects on plasma markers related to the risk of chronic degenerative diseases require further research.

  • Název v anglickém jazyce

    Tissue fatty acid deposition, plasma lipid and cytokine profile in pigs fed a diet with fish oil and palm oil

  • Popis výsledku anglicky

    The present study tested a hypothesis concerning a favourable effect of dietary fish oil on the tissue polyunsaturated fatty acid (PUFA) deposition, and on plasma lipid and cytokine profile. Thirty-two pigs divided into two groups of 16 animals each were fed for 70 days a diet with 2.5% of fish oil (F) and palm oil (P), respectively. From the obtained results, it can be concluded that an effect of dietary fish oil on tissue fatty acid deposition is undeniable, but its effects on plasma markers related to the risk of chronic degenerative diseases require further research.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40301 - Veterinary science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    62

  • Číslo periodika v rámci svazku

    11

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    482-490

  • Kód UT WoS článku

    000412507900004

  • EID výsledku v databázi Scopus