Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F05%3A16100172" target="_blank" >RIV/00027251:_____/05:16100172 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Dopady vstupu ČR do EU na vývoj spotřeby potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Studie popisuje strukturu spotřeby potravin v ČR vzhledem k jejich cenám v roce 2004. Hlavní skupiny potravin jsou: 1/ maso a masné výrobky, 2/ mléko a mléčné výrobky, vejce, 3/ oleje a tuky, 4/ pekárenské výrobky a obiloviny, 5/ cukr a výrobky z cukru,6/ ovoce a ovocné výrobky, 7/ zelenina a zeleninové výrobky. Celková spotřeba potravin se od roku 2004 nezměnila, ale spotřeba potravin rostlinného původu vzrostla o 2%.

  • Název v anglickém jazyce

    Impact of the Czech Republic accession into EU on development of food consumption

  • Popis výsledku anglicky

    The study describes the food consumption structure in CR with regard to their prices in the year 2004. There are the main groups of food here: 1/ meat and meat products, 2/ milk and milk products, eggs, 3/ oils and fats, 4/ baking products and cereals, 5/ suggar and sugar products, 6/ fruit and fruit products, 7/ vegetable a vegetable products. The whole consumption of food has not changed since the year 2004, but the consumption of vegetable origin food has increased about 2 %.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    153-155

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus