Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výzvy a možná řešení ve snížení plýtvání potravinami

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000034" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výzvy a možná řešení ve snížení plýtvání potravinami

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek přináší informace o tom, v jaké míře se ve vybraných řetězcích rychlého stravování potravinami plýtvá a jaké potraviny se vyhazují nejvíce. Poznatky byly zjištěny v rámci projektu Redukce plýtvání potravinami, jehož cílem bylo změřit výši potravinových ztrát ve vybraných řetězcích rychlého stravování a hledat náměty k jejich snížení. Publikováno ve sborníku příspěvků z on-line ekonomické konference Evropské a české zemědělství před novými výzvami.

  • Název v anglickém jazyce

    Challenges and possible solutions in reducing food waste

  • Popis výsledku anglicky

    The article provides information on the extent to which food is wasted in selected fast food chains and which foods are thrown away the most. The results were found within the project Reduction of food waste, the aim of which was to measure the amount of food losses in selected fast food chains and to look for ideas to reduce them. Published in the proceedings from on-line economic conference European and Czech agriculture before new challenges.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů