Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutrition Labeling as an Instrument for Improvement of Dietary Habits: Pre-Research among Czech Medical Students

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00098892%3A_____%2F22%3A10157815" target="_blank" >RIV/00098892:_____/22:10157815 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216224:14110/22:00124782

  • Výsledek na webu

    <a href="https://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/14900" target="_blank" >https://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/14900</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18502/ijph.v51i5.9438" target="_blank" >10.18502/ijph.v51i5.9438</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Nutrition Labeling as an Instrument for Improvement of Dietary Habits: Pre-Research among Czech Medical Students

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Food labels should inform consumers how to make the right choices about food. Food labeling is also important to reach the high level of consumer health protection and to fulfill the rights of consumers to be informed. The "best before" and "use by" dates are important not only for the food safety, but also for the food waste reduction. In the Czech Republic, provision of nutrition information in pre-packed food these days is topical, because the legislation has been changed. Since Dec 13, 2016 producers have had to present nutrition declaration on the food labels.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutrition Labeling as an Instrument for Improvement of Dietary Habits: Pre-Research among Czech Medical Students

  • Popis výsledku anglicky

    Food labels should inform consumers how to make the right choices about food. Food labeling is also important to reach the high level of consumer health protection and to fulfill the rights of consumers to be informed. The "best before" and "use by" dates are important not only for the food safety, but also for the food waste reduction. In the Czech Republic, provision of nutrition information in pre-packed food these days is topical, because the legislation has been changed. Since Dec 13, 2016 producers have had to present nutrition declaration on the food labels.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Iranian Journal of Public Health

  • ISSN

    2251-6085

  • e-ISSN

    2251-6093

  • Svazek periodika

    51

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    IR - Íránská islámská republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    1191-1192

  • Kód UT WoS článku

    000826784200027

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85129362808