Antimutagenní účinky genisteinu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11120%2F06%3A00000203" target="_blank" >RIV/00216208:11120/06:00000203 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimutagenic effect of genistein
Popis výsledku v původním jazyce
Antimutagenic effect of soy beans isoflavone genistein on genotoxicity of three reference mutagens was tested using the Ames bacterial test and micronucleus test on mice.
Název v anglickém jazyce
Antimutagenic effect of genistein
Popis výsledku anglicky
Antimutagenic effect of soy beans isoflavone genistein on genotoxicity of three reference mutagens was tested using the Ames bacterial test and micronucleus test on mice.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/NJ7462" target="_blank" >NJ7462: Sledování antimutagenních a imonumodulačních účinků vybraných látek přírodního původu.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
24
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
119-126
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—