Neobvyklé a zapomenuté speciality z medu a vosku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11210%2F21%3A10435148" target="_blank" >RIV/00216208:11210/21:10435148 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://verso.is.cuni.cz/pub/verso.fpl?fname=obd_publikace_handle&handle=Pe5zQwKQD5" target="_blank" >https://verso.is.cuni.cz/pub/verso.fpl?fname=obd_publikace_handle&handle=Pe5zQwKQD5</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Neobvyklé a zapomenuté speciality z medu a vosku
Popis výsledku v původním jazyce
Návody na domácí výrobu specialit z medu a vosku uveřejněných v letech 1886-1937. 11 receptů na potraviny (sladkosti, konzervované ovoce, medový ocet, medové víno) a 6 receptů na výrobky z vosku (voskové květiny, mýdlo, krém, leštidlo, zubní plomba).
Název v anglickém jazyce
Strange and forgotten specialities from the honey and beeswax
Popis výsledku anglicky
The recipes for homemade production of specialities from the honey and beeswax published in the time span 1886-1937. Eleven recipes for the homemade food (confections, canned fruits, honey vinegar, honey wine) and six recipes for the homemade waxproducts (wax flowers, soap, cream, polish, toothfilling).
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
50404 - Anthropology, ethnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Moderní včelař
ISSN
1214-5793
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
7-9
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—