Vývoj mezinárodního trhu pro mykorhizní technologie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F08%3A14193" target="_blank" >RIV/00216208:11310/08:14193 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/67985939:_____/08:00329516
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The International Market Development for Mycorrhizal Technology
Popis výsledku v původním jazyce
The International Market Development for Mycorrhizal Technology. Microbial products offer a sustainable approach to plant production, one that is both environmentally friendly and economically attractive in commercial cultivation.
Název v anglickém jazyce
The International Market Development for Mycorrhizal Technology
Popis výsledku anglicky
The International Market Development for Mycorrhizal Technology. Microbial products offer a sustainable approach to plant production, one that is both environmentally friendly and economically attractive in commercial cultivation.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0571" target="_blank" >1M0571: Bioindikace a revitalizace toxických antropogeních substrátů a vodních zdrojů: využití sinic, řas, půdních bakterií a symbiotických hub</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Mycorrhiza - State of the Art, Genetics and Molecular Biology, Eco-Function, Biotechnology, Eco-Physiology, Structure and Systematics
ISBN
978-3-540-78824-9
Počet stran výsledku
20
Strana od-do
—
Počet stran knihy
797
Název nakladatele
Springer
Místo vydání
Heidelberg
Kód UT WoS kapitoly
—