Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F15%3A10322099" target="_blank" >RIV/00216208:11310/15:10322099 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61388971:_____/15:00457257

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chaetomium

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A part of the Food Microbiology Series, Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi reveals similarities between fungi present in/on food and water and those that cause human fungal diseases. The book covers food borne mycotoxigenic fungi in depth and examines food borne fungi from the standpoint of mycoses (i.e. fungal growth on humans) as well as mycotoxin diseases and includes contributions from a wide range of international experts in food borne fungal pathogens research. Designed to be a single source on food borne human fungal pathogens including mycotoxigenic fungi, the book presents: Basic concepts of developments in nomenclature and bar coding Authoritative description of key molecular techniques applicable to food borne fungal pathogens research State-of-art review of molecular biology, genome structure, epidemiology, pathogenesis, diagnosis, control, and prevention of major food borne fungal pathogens Thorough discussion of alternative methods t

  • Název v anglickém jazyce

    Chaetomium

  • Popis výsledku anglicky

    A part of the Food Microbiology Series, Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi reveals similarities between fungi present in/on food and water and those that cause human fungal diseases. The book covers food borne mycotoxigenic fungi in depth and examines food borne fungi from the standpoint of mycoses (i.e. fungal growth on humans) as well as mycotoxin diseases and includes contributions from a wide range of international experts in food borne fungal pathogens research. Designed to be a single source on food borne human fungal pathogens including mycotoxigenic fungi, the book presents: Basic concepts of developments in nomenclature and bar coding Authoritative description of key molecular techniques applicable to food borne fungal pathogens research State-of-art review of molecular biology, genome structure, epidemiology, pathogenesis, diagnosis, control, and prevention of major food borne fungal pathogens Thorough discussion of alternative methods t

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EC - Imunologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ED1.1.00%2F02.0109" target="_blank" >ED1.1.00/02.0109: Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi

  • ISBN

    978-1-4665-5986-8

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    211-228

  • Počet stran knihy

    638

  • Název nakladatele

    CRC Press, Taylor &amp; Francis Group, an Informa Group company

  • Místo vydání

    Boca Raton

  • Kód UT WoS kapitoly