Chaetomium
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F15%3A10322099" target="_blank" >RIV/00216208:11310/15:10322099 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61388971:_____/15:00457257
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Chaetomium
Popis výsledku v původním jazyce
A part of the Food Microbiology Series, Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi reveals similarities between fungi present in/on food and water and those that cause human fungal diseases. The book covers food borne mycotoxigenic fungi in depth and examines food borne fungi from the standpoint of mycoses (i.e. fungal growth on humans) as well as mycotoxin diseases and includes contributions from a wide range of international experts in food borne fungal pathogens research. Designed to be a single source on food borne human fungal pathogens including mycotoxigenic fungi, the book presents: Basic concepts of developments in nomenclature and bar coding Authoritative description of key molecular techniques applicable to food borne fungal pathogens research State-of-art review of molecular biology, genome structure, epidemiology, pathogenesis, diagnosis, control, and prevention of major food borne fungal pathogens Thorough discussion of alternative methods t
Název v anglickém jazyce
Chaetomium
Popis výsledku anglicky
A part of the Food Microbiology Series, Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi reveals similarities between fungi present in/on food and water and those that cause human fungal diseases. The book covers food borne mycotoxigenic fungi in depth and examines food borne fungi from the standpoint of mycoses (i.e. fungal growth on humans) as well as mycotoxin diseases and includes contributions from a wide range of international experts in food borne fungal pathogens research. Designed to be a single source on food borne human fungal pathogens including mycotoxigenic fungi, the book presents: Basic concepts of developments in nomenclature and bar coding Authoritative description of key molecular techniques applicable to food borne fungal pathogens research State-of-art review of molecular biology, genome structure, epidemiology, pathogenesis, diagnosis, control, and prevention of major food borne fungal pathogens Thorough discussion of alternative methods t
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EC - Imunologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ED1.1.00%2F02.0109" target="_blank" >ED1.1.00/02.0109: Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Molecular Biology of Food and Water Borne Mycotoxigenic and Mycotic Fungi
ISBN
978-1-4665-5986-8
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
211-228
Počet stran knihy
638
Název nakladatele
CRC Press, Taylor & Francis Group, an Informa Group company
Místo vydání
Boca Raton
Kód UT WoS kapitoly
—