Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obsahová dimenze rámcově vzdělávacího programu pro základní školu vzhledem k nabídce a kvalitě školního stravování ve školách současnosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F07%3A00023528" target="_blank" >RIV/00216224:14110/07:00023528 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A comparative study contrasting the content of health education syllanus with the offer and quality of meals provided by school canteens in the Czech republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study contents two parts:the first one presents how to include health nutritional education into Educational Framework Programme for promary education. The second part includes fulfilment of requirements defined by the public notice C107/2005SB concerned with school catering. The autor seeks to determine whether school canteens provide the boarders with sufficient supply of nutrients and also discusses the possible ways in which school canteens can influence the nutritional habit of schoolchildren.The aim is to educate pupils in a complex way - to link practical and theoretical ways of exerting positive influence on pupils as far as nutrition is concerned. The quality of food provided by school canteens was monitored, evaluated, and suggestions for linking theoretical knowledge provided by health education with catering offered by school canteens have been made.

  • Název v anglickém jazyce

    A comparative study contrasting the content of health education syllanus with the offer and quality of meals provided by school canteens in the Czech republic

  • Popis výsledku anglicky

    The study contents two parts:the first one presents how to include health nutritional education into Educational Framework Programme for promary education. The second part includes fulfilment of requirements defined by the public notice C107/2005SB concerned with school catering. The autor seeks to determine whether school canteens provide the boarders with sufficient supply of nutrients and also discusses the possible ways in which school canteens can influence the nutritional habit of schoolchildren.The aim is to educate pupils in a complex way - to link practical and theoretical ways of exerting positive influence on pupils as far as nutrition is concerned. The quality of food provided by school canteens was monitored, evaluated, and suggestions for linking theoretical knowledge provided by health education with catering offered by school canteens have been made.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    School and health 21

  • ISBN

    978-80-7315-138-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    731-743

  • Název nakladatele

    Paido

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    1. 1. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku