Obsahová dimenze rámcově vzdělávacího programu pro základní školu vzhledem k nabídce a kvalitě školního stravování ve školách současnosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F07%3A00023528" target="_blank" >RIV/00216224:14110/07:00023528 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
A comparative study contrasting the content of health education syllanus with the offer and quality of meals provided by school canteens in the Czech republic
Popis výsledku v původním jazyce
The study contents two parts:the first one presents how to include health nutritional education into Educational Framework Programme for promary education. The second part includes fulfilment of requirements defined by the public notice C107/2005SB concerned with school catering. The autor seeks to determine whether school canteens provide the boarders with sufficient supply of nutrients and also discusses the possible ways in which school canteens can influence the nutritional habit of schoolchildren.The aim is to educate pupils in a complex way - to link practical and theoretical ways of exerting positive influence on pupils as far as nutrition is concerned. The quality of food provided by school canteens was monitored, evaluated, and suggestions for linking theoretical knowledge provided by health education with catering offered by school canteens have been made.
Název v anglickém jazyce
A comparative study contrasting the content of health education syllanus with the offer and quality of meals provided by school canteens in the Czech republic
Popis výsledku anglicky
The study contents two parts:the first one presents how to include health nutritional education into Educational Framework Programme for promary education. The second part includes fulfilment of requirements defined by the public notice C107/2005SB concerned with school catering. The autor seeks to determine whether school canteens provide the boarders with sufficient supply of nutrients and also discusses the possible ways in which school canteens can influence the nutritional habit of schoolchildren.The aim is to educate pupils in a complex way - to link practical and theoretical ways of exerting positive influence on pupils as far as nutrition is concerned. The quality of food provided by school canteens was monitored, evaluated, and suggestions for linking theoretical knowledge provided by health education with catering offered by school canteens have been made.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
School and health 21
ISBN
978-80-7315-138-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
731-743
Název nakladatele
Paido
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—