Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F09%3A00036440" target="_blank" >RIV/00216224:14110/09:00036440 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/75010330:_____/09:00008534

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In order to assess nutritional adequancy, valid estimates of nutrient intake are requied. One of the main errors in dietary assessment is misreporting. The objective was to review the extent, nature and determinants of misreporting in dietary assessment,how this affects reported intakes of micronutrients and how this is identified and measured, and to identify the best ways of dealing with misreporting when interpreting results.

  • Název v anglickém jazyce

    Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.

  • Popis výsledku anglicky

    In order to assess nutritional adequancy, valid estimates of nutrient intake are requied. One of the main errors in dietary assessment is misreporting. The objective was to review the extent, nature and determinants of misreporting in dietary assessment,how this affects reported intakes of micronutrients and how this is identified and measured, and to identify the best ways of dealing with misreporting when interpreting results.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    R - Projekt Ramcoveho programu EK

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    British Journal of Nutrition

  • ISSN

    0007-1145

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    101

  • Číslo periodika v rámci svazku

    suppl. 2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000268650500010

  • EID výsledku v databázi Scopus