Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F09%3A00036440" target="_blank" >RIV/00216224:14110/09:00036440 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/75010330:_____/09:00008534
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.
Popis výsledku v původním jazyce
In order to assess nutritional adequancy, valid estimates of nutrient intake are requied. One of the main errors in dietary assessment is misreporting. The objective was to review the extent, nature and determinants of misreporting in dietary assessment,how this affects reported intakes of micronutrients and how this is identified and measured, and to identify the best ways of dealing with misreporting when interpreting results.
Název v anglickém jazyce
Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice.
Popis výsledku anglicky
In order to assess nutritional adequancy, valid estimates of nutrient intake are requied. One of the main errors in dietary assessment is misreporting. The objective was to review the extent, nature and determinants of misreporting in dietary assessment,how this affects reported intakes of micronutrients and how this is identified and measured, and to identify the best ways of dealing with misreporting when interpreting results.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
British Journal of Nutrition
ISSN
0007-1145
e-ISSN
—
Svazek periodika
101
Číslo periodika v rámci svazku
suppl. 2
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000268650500010
EID výsledku v databázi Scopus
—