Základy výživy pro stravovací provozy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F14%3A00080015" target="_blank" >RIV/00216224:14110/14:00080015 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základy výživy pro stravovací provozy
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha je určena pracovníkům školních jídelen předškolního i základního vzdělávání. K hlavním cílům publikace patří osvojení si základní odborné terminologie používané v oblasti výživy a získání všeobecného přehledu v současných poznatcích správné výživy.
Název v anglickém jazyce
Nutrition basics for school canteen
Popis výsledku anglicky
The book is designed for representatives of school canteens. The main objectives of the publication are acquiring basic terminology used in the field of nutrition and obtain a general overview of current knowledge of good nutrition.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů