Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rapid HPLC Method for Determination of Isomaltulose in the Presence of Glucose, Sucrose, and Maltodextrins in Dietary Supplements

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14160%2F20%3A00118267" target="_blank" >RIV/00216224:14160/20:00118267 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32846904/" target="_blank" >https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32846904/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods9091164" target="_blank" >10.3390/foods9091164</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Rapid HPLC Method for Determination of Isomaltulose in the Presence of Glucose, Sucrose, and Maltodextrins in Dietary Supplements

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This paper presents a rapid HPLC method for the separation of isomaltulose (also known as Palatinose) from other common edible carbohydrates such as sucrose, glucose, and maltodextrins, which are commonly present in food and dietary supplements. This method was applied to determine isomaltulose in selected food supplements for special diets and athletic performance. Due to the selectivity of the separation system, this method can also be used for rapid profiling analysis of mono-, di-, and oligosaccharides in food.

  • Název v anglickém jazyce

    Rapid HPLC Method for Determination of Isomaltulose in the Presence of Glucose, Sucrose, and Maltodextrins in Dietary Supplements

  • Popis výsledku anglicky

    This paper presents a rapid HPLC method for the separation of isomaltulose (also known as Palatinose) from other common edible carbohydrates such as sucrose, glucose, and maltodextrins, which are commonly present in food and dietary supplements. This method was applied to determine isomaltulose in selected food supplements for special diets and athletic performance. Due to the selectivity of the separation system, this method can also be used for rapid profiling analysis of mono-, di-, and oligosaccharides in food.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30104 - Pharmacology and pharmacy

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    FOODS

  • ISSN

    2304-8158

  • e-ISSN

    2304-8158

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    20

  • Strana od-do

    1-20

  • Kód UT WoS článku

    000580682700001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85091073066