„Kyseláč“ – na hranici tradice a trendu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F24%3A00138259" target="_blank" >RIV/00216224:14210/24:00138259 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
„Kyseláč“ – na hranici tradice a trendu
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola pojednává o pozici kyselých piv v současné pivní kultuře. Snaží se porovnat regiony, v nichž jsou taková piva tradiční s oblastmi, do nichž se tento trend dostal až společně s globalizací trhu a takzvanou Craftovou pivní revolucí.
Název v anglickém jazyce
"Sour Ale! - on the border of tradition and trend
Popis výsledku anglicky
The chapter discusses the position of sour beers in contemporary beer culture. It seeks to compare regions where such beers are traditional with areas where the trend has only come about with the globalisation of the market and the so-called Craft Beer Revolution.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Pivo v turbulentních časech
ISBN
9788075614957
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
408-414
Název nakladatele
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně
Místo vydání
Ústí nad Labem
Místo konání akce
Ústí nad Labem
Datum konání akce
1. 1. 2024
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—