Spodně kvašené pivo Alan Brno Bread Lager 30 % se surogací pečivem - receptura
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F21%3A43920823" target="_blank" >RIV/62156489:43210/21:43920823 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Spodně kvašené pivo Alan Brno Bread Lager 30 % se surogací pečivem - receptura
Popis výsledku v původním jazyce
Receptura pro přípravu spodně kvašeného piva Bread lager, kde je část sladu nahrazena zestárlým chlebem.
Název v anglickém jazyce
Bottom-fermented Alan Brno Bread Lager 30 % with pastry surrogacy - recipe
Popis výsledku anglicky
Recipe for preparation of the bottom-fermented Bread lager beer, where part of the malt is replaced by aged bread.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
AF-IGA2021-IP029-Alan Beer-FV02
Číselná identifikace
-
Technické parametry
Smlouva o licenčním či jiném využití výsledku dosud nebyla uzavřena. Kontaktní osobou pro jednání je doc. Mgr. Milan Geršl, Ph.D., te. č. +420 545 132 361, e-mail gersl@mendelu.cz.
Ekonomické parametry
Funkční vzorek je využíván příjemcem pro další výzkum a pro reprezentaci příjemce a studijního oboru.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
62156489
Název vlastníka
Mendelova univerzita v Brně
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—