Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Simultaneous determination of trans-resveratrol and sorbic acid in wine by capillary zone electrophoresis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F02%3A00005482" target="_blank" >RIV/00216224:14310/02:00005482 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Simultaneous determination of trans-resveratrol and sorbic acid in wine by capillary zone electrophoresis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A method for separation and determination of sorbic acid, a food and beverage preservative, and trans-resveratrol, a biomedically active substance, in wine by capillary zone electrophoresis is described. Solid phase extraction step on C18-column prior tothe electrophoretic separation providing lower detection limits was used for trans-resveratrol determination. For determination of sorbic acid direct analysis of wine (without a preconcentration step) was used. The method is rapid and sensitive and wasapplied to the analysis of wines from Alsace, France.

  • Název v anglickém jazyce

    Simultaneous determination of trans-resveratrol and sorbic acid in wine by capillary zone electrophoresis

  • Popis výsledku anglicky

    A method for separation and determination of sorbic acid, a food and beverage preservative, and trans-resveratrol, a biomedically active substance, in wine by capillary zone electrophoresis is described. Solid phase extraction step on C18-column prior tothe electrophoretic separation providing lower detection limits was used for trans-resveratrol determination. For determination of sorbic acid direct analysis of wine (without a preconcentration step) was used. The method is rapid and sensitive and wasapplied to the analysis of wines from Alsace, France.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Electrophoresis

  • ISSN

    0173-0835

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    23

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    263

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus