Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza červených potravinářských barviv pomocí kapilární elektroforézy s laserem indukovanou fluorescenční detekcí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F07%3A00022784" target="_blank" >RIV/00216224:14310/07:00022784 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of red food colorants using capillary electrophoresis with laser-induced fluorescence detection

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Synthetic food colorants are mostly based on xanthene dyes, azo dyes, triarylmethane dyes or phenylmethane dyes. In this work, capillary electrophoresis with laser induced fluorescence (LIF) detection was applied for sensitive determination of selected food dyes (erythrosine, carmoisine, ponceau 4R, amaranth and red 2G).

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of red food colorants using capillary electrophoresis with laser-induced fluorescence detection

  • Popis výsledku anglicky

    Synthetic food colorants are mostly based on xanthene dyes, azo dyes, triarylmethane dyes or phenylmethane dyes. In this work, capillary electrophoresis with laser induced fluorescence (LIF) detection was applied for sensitive determination of selected food dyes (erythrosine, carmoisine, ponceau 4R, amaranth and red 2G).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LC06035" target="_blank" >LC06035: Centrum biofyzikální chemie, bioelektrochemie a bioanalýzy. Nové nástroje pro genomiku, proteomiku a biomedicínu.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Vitamins 2007 Nutrition and Diagnostics

  • ISBN

    978-80-7194-937-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    21-22

  • Název nakladatele

    Univerzita Pardubice

  • Místo vydání

    Pardubice

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    19. 9. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku