Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14510%2F11%3A00079814" target="_blank" >RIV/00216224:14510/11:00079814 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?
Popis výsledku v původním jazyce
The content of zinc of thirteen dishes obtained in Military University of Ground Forces in Vyškov was defined by means of the chemical analysis and theoretical calculation. According to the chemical analysis, the biggest amount of zinc was proven in thefollowing dishes: roast chicken with rice and cucumber salad, while the smallest amount of zinc contained fried cauliflower, chips and tatar sauce. Having compared the results of the chemical analysis and of the theoretical calculation, it was realized that it is not possible to compare these two methods because their results differ.
Název v anglickém jazyce
Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?
Popis výsledku anglicky
The content of zinc of thirteen dishes obtained in Military University of Ground Forces in Vyškov was defined by means of the chemical analysis and theoretical calculation. According to the chemical analysis, the biggest amount of zinc was proven in thefollowing dishes: roast chicken with rice and cucumber salad, while the smallest amount of zinc contained fried cauliflower, chips and tatar sauce. Having compared the results of the chemical analysis and of the theoretical calculation, it was realized that it is not possible to compare these two methods because their results differ.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Problemy Higieny i Epidemiologii
ISSN
1895-4316
e-ISSN
—
Svazek periodika
92
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
523-525
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—