Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14510%2F11%3A00079814" target="_blank" >RIV/00216224:14510/11:00079814 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The content of zinc of thirteen dishes obtained in Military University of Ground Forces in Vyškov was defined by means of the chemical analysis and theoretical calculation. According to the chemical analysis, the biggest amount of zinc was proven in thefollowing dishes: roast chicken with rice and cucumber salad, while the smallest amount of zinc contained fried cauliflower, chips and tatar sauce. Having compared the results of the chemical analysis and of the theoretical calculation, it was realized that it is not possible to compare these two methods because their results differ.

  • Název v anglickém jazyce

    Zinc content in meals. Are main courses obtained in the canteen of the Military University of Ground Forces in Vyškov in the Czech Republic all right?

  • Popis výsledku anglicky

    The content of zinc of thirteen dishes obtained in Military University of Ground Forces in Vyškov was defined by means of the chemical analysis and theoretical calculation. According to the chemical analysis, the biggest amount of zinc was proven in thefollowing dishes: roast chicken with rice and cucumber salad, while the smallest amount of zinc contained fried cauliflower, chips and tatar sauce. Having compared the results of the chemical analysis and of the theoretical calculation, it was realized that it is not possible to compare these two methods because their results differ.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Problemy Higieny i Epidemiologii

  • ISSN

    1895-4316

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    92

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    PL - Polská republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    523-525

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus