Structure and specificity of a blood group oligosaccharide specific lectin from Aspergillus fumigatus
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14740%2F11%3A00049874" target="_blank" >RIV/00216224:14740/11:00049874 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Structure and specificity of a blood group oligosaccharide specific lectin from Aspergillus fumigatus
Popis výsledku v původním jazyce
We focused on lektin from Aspergillus fumigatus. Thanks to the combination of protein X-ray crystallography and functional studies of lectin-ligand interactions we shed a light on lectin-carbohydrate binding.
Název v anglickém jazyce
Structure and specificity of a blood group oligosaccharide specific lectin from Aspergillus fumigatus
Popis výsledku anglicky
We focused on lektin from Aspergillus fumigatus. Thanks to the combination of protein X-ray crystallography and functional studies of lectin-ligand interactions we shed a light on lectin-carbohydrate binding.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů