Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Cultivar Variability of Patatin Biochemical Characteristics: Table versus Processing Potatoes (Solanum tuberosum L.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14740%2F12%3A00060012" target="_blank" >RIV/00216224:14740/12:00060012 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12220/12:43884432

  • Výsledek na webu

    <a href="http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf3003448" target="_blank" >http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf3003448</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1021/jf3003448" target="_blank" >10.1021/jf3003448</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Cultivar Variability of Patatin Biochemical Characteristics: Table versus Processing Potatoes (Solanum tuberosum L.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Biochemical characteristics of patatin proteins purified by ion-exchange and affinity chromatography from tubers of 20 potato cultivars were studied to evaluate their genotype differences with respect to utility groups, table potato cultivars (TPCs) andprocessing potato cultivars (PPCs). Both groups of cultivars showed similar values of protein content in dry matter (3.98-7.39%) and of patatin relative abundance (5.40-35.40%). Three mass levels (similar to 40.6, 41.8, and 42.9 kDa) of purified patatinswere found by MALDI-TOF MS within all cultivars. Differences among mass levels corresponding with the mass of sugar antenna (similar to 1.

  • Název v anglickém jazyce

    Cultivar Variability of Patatin Biochemical Characteristics: Table versus Processing Potatoes (Solanum tuberosum L.)

  • Popis výsledku anglicky

    Biochemical characteristics of patatin proteins purified by ion-exchange and affinity chromatography from tubers of 20 potato cultivars were studied to evaluate their genotype differences with respect to utility groups, table potato cultivars (TPCs) andprocessing potato cultivars (PPCs). Both groups of cultivars showed similar values of protein content in dry matter (3.98-7.39%) and of patatin relative abundance (5.40-35.40%). Three mass levels (similar to 40.6, 41.8, and 42.9 kDa) of purified patatinswere found by MALDI-TOF MS within all cultivars. Differences among mass levels corresponding with the mass of sugar antenna (similar to 1.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Agricultural and Food Chemistry

  • ISSN

    0021-8561

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    17

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    4369-4378

  • Kód UT WoS článku

    000303362800026

  • EID výsledku v databázi Scopus