Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

OPTIMIZATION OF THE ORDER FULFILMENT PROCESS IN THE SELECTED CATERING COMPANY

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F13%3A39896967" target="_blank" >RIV/00216275:25310/13:39896967 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    OPTIMIZATION OF THE ORDER FULFILMENT PROCESS IN THE SELECTED CATERING COMPANY

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In catering companies, a substantial role is played by work with foodstuffs. From the point of view of logistics, foodstuffs are a specific type of goods. The way how foodstuffs are handled affects their quality, freshness and health harmlessness, and soit is subject to the applicable legislation. Nowadays, customers place larger and larger demands on the time, assortment, availability, price and quality of goods and services. These demands make enterprises try hard to keep improving the entire processof order fulfilment to increase the added value for the customer. That is why one of the present trends in the area of gastronomy services is utilization of outsourcing through catering companies that extend their services by the area of entertainment connected with gastronomy. This paper deals with optimization of the order fulfilment process in the selected catering company. This company is now expanding and the number and scope of their orders are growing, which is connected with an

  • Název v anglickém jazyce

    OPTIMIZATION OF THE ORDER FULFILMENT PROCESS IN THE SELECTED CATERING COMPANY

  • Popis výsledku anglicky

    In catering companies, a substantial role is played by work with foodstuffs. From the point of view of logistics, foodstuffs are a specific type of goods. The way how foodstuffs are handled affects their quality, freshness and health harmlessness, and soit is subject to the applicable legislation. Nowadays, customers place larger and larger demands on the time, assortment, availability, price and quality of goods and services. These demands make enterprises try hard to keep improving the entire processof order fulfilment to increase the added value for the customer. That is why one of the present trends in the area of gastronomy services is utilization of outsourcing through catering companies that extend their services by the area of entertainment connected with gastronomy. This paper deals with optimization of the order fulfilment process in the selected catering company. This company is now expanding and the number and scope of their orders are growing, which is connected with an

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    CCL 2013: Carpathian Logistics Congress 2013 - Congress Proceedings.

  • ISBN

    978-80-87294-50-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    641-646

  • Název nakladatele

    TANGER, spol. s r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Místo konání akce

    Krakow

  • Datum konání akce

    9. 12. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000363813400099