Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie - Svazek první: Gastronomické služby

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F14%3A%230000098" target="_blank" >RIV/25619161:_____/14:#0000098 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie - Svazek první: Gastronomické služby

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.

  • Název v anglickém jazyce

    Selected Chapters from the Hospitality and Gastronomy ? Volume 1: Gastronomy Services

  • Popis výsledku anglicky

    The book includes not only a description of the historical development of gastronomy especially chapters focusing on different aspects of the gastronomy business, organizational structure, personnel, sales forms, creating menus. The authors focused on section dedicated banquet and catering menu, beverage catering, buying goods and food production. Attention is also paid to the preparation of the operation, engineering workstations, the demands on hygiene standards and principles of quality management services. The last part of the text deals with institutional catering.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/WD-37-07-2" target="_blank" >WD-37-07-2: Výzkum domácího a poíjezdového zahranieního cestovního ruchu ve vztahu k zmírniní spoleeensko-ekonomických disparit</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-7478-498-9

  • Počet stran knihy

    156

  • Název nakladatele

    Wolters Kluwer

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS knihy