Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bacteria of the genus Arcobacter, their occurrence and diseases

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F14%3A39898022" target="_blank" >RIV/00216275:25310/14:39898022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Bacteria of the genus Arcobacter, their occurrence and diseases

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The genus Arcobacter is closely related to the well-known human pathogen Campylobacter jejuni. These bacteria are today dreadful pathogens and constitute a certain threat, particularly in the form of alimentary infection. Arcobacters are recognized as emerging foodborne pathogens as well. Water and food products of animal origin are probably the most important sources of infection. However resistance to antimicrobial agents has become an increasingly important and pressing global problem. In view of control measures to be used to prevent or to eliminate the hazard of Arcobacter spp. in food and others.

  • Název v anglickém jazyce

    Bacteria of the genus Arcobacter, their occurrence and diseases

  • Popis výsledku anglicky

    The genus Arcobacter is closely related to the well-known human pathogen Campylobacter jejuni. These bacteria are today dreadful pathogens and constitute a certain threat, particularly in the form of alimentary infection. Arcobacters are recognized as emerging foodborne pathogens as well. Water and food products of animal origin are probably the most important sources of infection. However resistance to antimicrobial agents has become an increasingly important and pressing global problem. In view of control measures to be used to prevent or to eliminate the hazard of Arcobacter spp. in food and others.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Methods for Diseases Diagnostic with Applicability in Practice

  • ISBN

    978-3-8473-4502-2

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    53-60

  • Počet stran knihy

    141

  • Název nakladatele

    LAP Lambert Academic Publishing AG & Co. KG

  • Místo vydání

    Saarbrücken

  • Kód UT WoS kapitoly