Porovnání aromatického profilu různých typů hořké čokolády
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F08%3APU77836" target="_blank" >RIV/00216305:26310/08:PU77836 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.
Popis výsledku v původním jazyce
Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.
Název v anglickém jazyce
Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.
Popis výsledku anglicky
Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
1213-7103
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—