Antioxidační a antimutagenní vlastnosti sušeného ovoce, ovocných čajů a cereálních ovocných produktů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F08%3APU79030" target="_blank" >RIV/00216305:26310/08:PU79030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant and antimutagenic activity of dried fruits, fruit teas and cereal fruit products
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidant and antimutagenic activity of dried fruits, fruit teas and cereal fruit products
Název v anglickém jazyce
Antioxidant and antimutagenic activity of dried fruits, fruit teas and cereal fruit products
Popis výsledku anglicky
Antioxidant and antimutagenic activity of dried fruits, fruit teas and cereal fruit products
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
1213-7103
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
S
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—