Identification of yeasts species and strains especially Saccharomyces, Hanseniaspora, Rhodotorula and Pichia isolated from the wine by using PCR-RFLP method
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F09%3APU87110" target="_blank" >RIV/00216305:26310/09:PU87110 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification of yeasts species and strains especially Saccharomyces, Hanseniaspora, Rhodotorula and Pichia isolated from the wine by using PCR-RFLP method
Popis výsledku v původním jazyce
The amplification of the 5.8S ITS rDNA sequence by the polymerase chain reaction with use of the primers ITS1 and ITS4 leads to the amplification of the specific sequence of DNA. This study deals with identification of the wine yeasts by PCR-RFLP method.In this study 63 collection yeasts were analysed.
Název v anglickém jazyce
Identification of yeasts species and strains especially Saccharomyces, Hanseniaspora, Rhodotorula and Pichia isolated from the wine by using PCR-RFLP method
Popis výsledku anglicky
The amplification of the 5.8S ITS rDNA sequence by the polymerase chain reaction with use of the primers ITS1 and ITS4 leads to the amplification of the specific sequence of DNA. This study deals with identification of the wine yeasts by PCR-RFLP method.In this study 63 collection yeasts were analysed.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů