Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Utilization of linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU93821" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU93821 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Utilization of linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present atall stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins.

  • Název v anglickém jazyce

    Utilization of linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

  • Popis výsledku anglicky

    The analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present atall stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING

  • ISSN

    0046-9750

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    116

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    245-250

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus