Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F10%3A00349615" target="_blank" >RIV/68081715:_____/10:00349615 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
Popis výsledku v původním jazyce
The analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present atall stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins.
Název v anglickém jazyce
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
Popis výsledku anglicky
The analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present atall stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
e-ISSN
—
Svazek periodika
116
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000287278700005
EID výsledku v databázi Scopus
—