iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F18%3A00503811" target="_blank" >RIV/68081715:_____/18:00503811 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://hdl.handle.net/11104/0295601" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0295601</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/10826076.2018.1549069" target="_blank" >10.1080/10826076.2018.1549069</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting
Popis výsledku v původním jazyce
The present work was undertaken to evaluate the effect of malting processing on the barley proteins. The relationship between the protein pattern of barley grains and malt was investigated by combination of HPLC SEC separation with MS.
Název v anglickém jazyce
iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting
Popis výsledku anglicky
The present work was undertaken to evaluate the effect of malting processing on the barley proteins. The relationship between the protein pattern of barley grains and malt was investigated by combination of HPLC SEC separation with MS.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies
ISSN
1082-6076
e-ISSN
—
Svazek periodika
41
Číslo periodika v rámci svazku
17-18
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
998-1003
Kód UT WoS článku
000463812300006
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85059585211