Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93944" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93944 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine
Popis výsledku v původním jazyce
Saccharomyces genus (length of ITS PCR amplified product 880 bp) was identified by PCR-fingerprinting. We used single repetitive primers (GAG)5, (GAC)5 and M13 primer. All identified yeast strains were isolated from grapes and must during spontaneous fermentation process. As a region of our interest, we have chosen South Moravian region (2009, 2010) and 2 different variety of wine Sauvignon (white wine) and Rulandske modre (red wine). Both varieties were produced in integrated and ecological agriculturemode.
Název v anglickém jazyce
Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine
Popis výsledku anglicky
Saccharomyces genus (length of ITS PCR amplified product 880 bp) was identified by PCR-fingerprinting. We used single repetitive primers (GAG)5, (GAC)5 and M13 primer. All identified yeast strains were isolated from grapes and must during spontaneous fermentation process. As a region of our interest, we have chosen South Moravian region (2009, 2010) and 2 different variety of wine Sauvignon (white wine) and Rulandske modre (red wine). Both varieties were produced in integrated and ecological agriculturemode.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů