Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93944" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93944 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Saccharomyces genus (length of ITS PCR amplified product 880 bp) was identified by PCR-fingerprinting. We used single repetitive primers (GAG)5, (GAC)5 and M13 primer. All identified yeast strains were isolated from grapes and must during spontaneous fermentation process. As a region of our interest, we have chosen South Moravian region (2009, 2010) and 2 different variety of wine Sauvignon (white wine) and Rulandske modre (red wine). Both varieties were produced in integrated and ecological agriculturemode.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of Saccharomyces strains isolated from two types of wine

  • Popis výsledku anglicky

    Saccharomyces genus (length of ITS PCR amplified product 880 bp) was identified by PCR-fingerprinting. We used single repetitive primers (GAG)5, (GAC)5 and M13 primer. All identified yeast strains were isolated from grapes and must during spontaneous fermentation process. As a region of our interest, we have chosen South Moravian region (2009, 2010) and 2 different variety of wine Sauvignon (white wine) and Rulandske modre (red wine). Both varieties were produced in integrated and ecological agriculturemode.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů