Analysis of non traditional fruits (Hippophae Rhamnoides and Cornus Mas)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93979" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93979 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://chemicke-listy.cz/common/content-issue_18-volume_105-year_2011.html" target="_blank" >http://chemicke-listy.cz/common/content-issue_18-volume_105-year_2011.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of non traditional fruits (Hippophae Rhamnoides and Cornus Mas)
Popis výsledku v původním jazyce
This work is focused on characterization of 7 varietes of sea buckthorn and 9 varietes of cornelian cherry grown in the experimental orchard of Brno Mendel University. Dry matter, titrable acids, nutritionally important and toxic elements, content of vitamin C, total polyphenols and total antioxidant activity were determined.
Název v anglickém jazyce
Analysis of non traditional fruits (Hippophae Rhamnoides and Cornus Mas)
Popis výsledku anglicky
This work is focused on characterization of 7 varietes of sea buckthorn and 9 varietes of cornelian cherry grown in the experimental orchard of Brno Mendel University. Dry matter, titrable acids, nutritionally important and toxic elements, content of vitamin C, total polyphenols and total antioxidant activity were determined.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů