Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU94097" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU94097 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to assess the impact of selected kinds of spices (clove, cinnamon, allspice, white pepper, anise, star anise, coriander, fennel, nutmeg, cardamom, vanilla, ginger and mix of spices) in buckwheat ginger cakes on acrylamide formation.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to assess the impact of selected kinds of spices (clove, cinnamon, allspice, white pepper, anise, star anise, coriander, fennel, nutmeg, cardamom, vanilla, ginger and mix of spices) in buckwheat ginger cakes on acrylamide formation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů