Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide and a process for preparing of bread from this mixture

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APA20992" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PA20992 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu a spôsob prípravy chleba z takejto zmesi

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu, ktorý obsahuje chlorid vápenatý v množstve od 0,1g do 3,0g na 100g zmesi a sušené vitálne droždie v množstvo najmenej 1g a najviac 100g na 100g zmesi alebo obsahuje iba sušené vitálne droždie v množstve najmenej 1g a najviac 10g na 100g zmesi. Spôsob prípravy chleba zo zmesi obsahujúcej chlorid vápenatý a sušené vitálne droždie alebo iba sušené vitálne droždie, pri ktorom sa chlieb nechá kysnúť pri teplote 25 až 30 C 130 minút a potom sa pečie priteplote 150 až 170 C 50 minút.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide and a process for preparing of bread from this mixture

  • Popis výsledku anglicky

    Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide, which contains calcium chloride in an amount of from 0.1 g to 3.0 g per 100 g mixture and dried vital yeast in quantities of at least 1 g and at the most 100 g per 100 g mixture or only contains vital dried yeast in quantities at least 1 g and at the most 10 g per 100 g mixture. Process for the preparation of bread from a mixture comprising calcium chloride and dried yeast vitality or only dried vital yeast, wherein the bread isallowed to rise at a temperature of 25-30 C 130 minutes and then baked at a temperature of 150-170 C 50 minutes.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    6371

  • Vydavatel

    SK001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office of the Slovak Republic

  • Místo vydání

    Banská Bystrica

  • Stát vydání

    SK - Slovenská republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výskumný ústav potravinársky, Bratislava, SK; Mäspomix, s.r.o., Zvolen, SK

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence