Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APA20993" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PA20993 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu
Popis výsledku v původním jazyce
Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu obsahující chlorid vápenatý v množstve od 0,1g do 3,0g na 100g zmesi a sušené vitálne droždie v množstve od 0,4 g do 1,0 g na 100g zmesi.
Název v anglickém jazyce
Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide
Popis výsledku anglicky
Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide, which contains calcium chloride in an amount of from 0.1 g to 3.0 g per 100 g mixture and dried vital yeast in an amount of from 0.4 g to 1.0 g per 100 g mixture.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
6420
Vydavatel
SK001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office of the Slovak Republic
Místo vydání
Banská Bystrica
Stát vydání
SK - Slovenská republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výskumný ústav potravinársky, Bratislava, SK; Mäspomix, s.r.o., Zvolen, SK
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence