Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs pro přípravu chleba se sníženým obsahem akrylamidu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APA20994" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PA20994 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs pro přípravu chleba se sníženým obsahem akrylamidu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Směs na přípravu chleba se sníženým obsahem akrylamidu obsahující chlorid vápenatý v množství od 0,1g do 3,0g na 100g směsi a sušené vitální droždí v množství od 0,4 g do 1,0 g na 100g směsi, nebo obsahuje pouze sušené vitální droždí v množství od 1 g do10 g na 100 g směsi. Směs pro přípravu chleba obsahující chlorid vápenatý v množství 0,3 g na 100 g směsi.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide

  • Popis výsledku anglicky

    Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide, which contains calcium chloride in an amount of from 0.1 g to 3.0 g per 100 g mixture and dried vital yeast in an amount of from 0.4 g to 1.0 g per 100 g mixture or only containsvital dried yeast in an amount of from 1 g to 10 g per 100 g mixture . Mixture for the preparation of bread containing calcium chloride in an amount of 0.3 g per 100 g of mixture.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    25037

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výskumný ústav potravinársky, Bratislava, SK; Mäspomix, s.r.o., Zvolen, SK

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence