Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Advantage of buckwheat for acrylamide mitigation in cereal products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU105558" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU105558 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Advantage of buckwheat for acrylamide mitigation in cereal products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Acrylamide is a undesirable compound which is formed during heat treatment of the wide range of starchy food products. The flour type influences significantly the acrylamide content in cereal products. In the presented study the 30% replacement of rye flour in ginger cakes by buckwheat flour led to almost 50% acrylamide reduction.

  • Název v anglickém jazyce

    Advantage of buckwheat for acrylamide mitigation in cereal products

  • Popis výsledku anglicky

    Acrylamide is a undesirable compound which is formed during heat treatment of the wide range of starchy food products. The flour type influences significantly the acrylamide content in cereal products. In the presented study the 30% replacement of rye flour in ginger cakes by buckwheat flour led to almost 50% acrylamide reduction.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů