Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Encapsulation of probiotic bacteria into polysaccharide particles

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU107333" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU107333 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Encapsulation of probiotic bacteria into polysaccharide particles

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this work possibilities of encapsulation of probiotic bacteria were tested. Materials used to encapsulate probiotic cells were alginate, chitosan, starch and other polysacharides. Particles stability were observed in water, in selected model foods andmodel body fluids.

  • Název v anglickém jazyce

    Encapsulation of probiotic bacteria into polysaccharide particles

  • Popis výsledku anglicky

    In this work possibilities of encapsulation of probiotic bacteria were tested. Materials used to encapsulate probiotic cells were alginate, chitosan, starch and other polysacharides. Particles stability were observed in water, in selected model foods andmodel body fluids.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ED0012%2F01%2F01" target="_blank" >ED0012/01/01: Centra materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně</a><br>

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů