Use of PCR-DGGE for control of bacteria in chesses and their pickles
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F14%3APU112164" target="_blank" >RIV/00216305:26310/14:PU112164 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Use of PCR-DGGE for control of bacteria in chesses and their pickles
Popis výsledku v původním jazyce
Denaturation gradient gel electrophoresis (PCR-DGGE) was used for control of bacteria in brained cheeses and their pickles. Composition of polymerase chain reaction (PCR) mixture and DNA amplification conditions were optimized for PCR with CG clamp primers. Phenol extraction and magnetic microspheres were used for purification of amplicons. Different numbers and intensities of amplicons reflect different bacterial composition in tested cheeses and pickles.
Název v anglickém jazyce
Use of PCR-DGGE for control of bacteria in chesses and their pickles
Popis výsledku anglicky
Denaturation gradient gel electrophoresis (PCR-DGGE) was used for control of bacteria in brained cheeses and their pickles. Composition of polymerase chain reaction (PCR) mixture and DNA amplification conditions were optimized for PCR with CG clamp primers. Phenol extraction and magnetic microspheres were used for purification of amplicons. Different numbers and intensities of amplicons reflect different bacterial composition in tested cheeses and pickles.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů