Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Study of the Influence of Selected Compounds on Stability of Beer Foam

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F20%3APU138054" target="_blank" >RIV/00216305:26310/20:PU138054 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Study of the Influence of Selected Compounds on Stability of Beer Foam

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Beer foam as an important aspect in evaluating beer quality is one of the qualitative parameter during beer consumption. Beer contains various amounts of constituents that may positively (proteins, phenolic substances, bitter substances) or negatively (fatty acids) influence the beer foam stability. The aim of this study was to find relation between selected parameters and the beer foam staility and compare eventual differences within studied groups of samples.

  • Název v anglickém jazyce

    Study of the Influence of Selected Compounds on Stability of Beer Foam

  • Popis výsledku anglicky

    Beer foam as an important aspect in evaluating beer quality is one of the qualitative parameter during beer consumption. Beer contains various amounts of constituents that may positively (proteins, phenolic substances, bitter substances) or negatively (fatty acids) influence the beer foam stability. The aim of this study was to find relation between selected parameters and the beer foam staility and compare eventual differences within studied groups of samples.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10401 - Organic chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů