Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fyzikálně-chemické parametry pivní pěny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002358" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002358 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fyzikálně-chemické parametry pivní pěny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pro stabilitu pěny jsou rozhodující fyzikální procesy odvodňování, splývání a velikostní rozdělení bublinek. Nejdůležitějšími chemické složkami pro pivní pěnu jsou hydrofóbní polyeptidy, hořké látky a obsah ethanol u v pivu.

  • Název v anglickém jazyce

    Physico-chemical parameters of beer foam

  • Popis výsledku anglicky

    The physic of beer foaming influencing foam stability includes processes of dreinage, coalescence and disproportionation of bubbles. The most important chemical parameters are beer hydrofobic polypeptides, bitter subst

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Plzeň

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Česká společnost chemická

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče