Chmel a pivní pěna
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006801" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006801 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chmel a pivní pěna
Popis výsledku v původním jazyce
Fyzikálně-chemická charakteristika pivní pěny. Úloha chmelových složek při tvorbě pivní pěny. Procesy tvorby a rozpadání pivní pěny. Faktory ovlivňující kvalitu a trvanlivost pivní pěny.
Název v anglickém jazyce
Hop and beer foam
Popis výsledku anglicky
Physical-chemical principles of beer foam. Effects of hop constituents on beer foam. processes of creation and collapses of beer foam. Factors influencing quality and shelf life of beer foam.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Chmelařská ročenka
ISBN
80-86576-06-X
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
200-206
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
VÚPS
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—