Jak vzniká pivní pěna, proč je bílá
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000107" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000107 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak vzniká pivní pěna, proč je bílá
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na vlastnosti pivní pěny a možnosti technologického ovlivnění pěnivosti. Workshop - Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva, Praha, 9.12. - 10.12.2016.
Název v anglickém jazyce
How beer foam is formed and why it is white
Popis výsledku anglicky
The lecture was focused on the properties of beer foam and technological possibilities of influencing beer foaming. Workshop - Microbiology in brewery and the impact of microorganisms on beer foam, Prague, Dec. 9 - 10, 2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů