Které faktory pěnu podporují, které ji ničí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000108" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000108 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Které faktory pěnu podporují, které ji ničí
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost popisuje faktory, které pěnu ovlivňují a vliv kvašení a kontaminace na pěnivost piva. Workshop - Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva, Praha, 9.12. - 10.12.2016.
Název v anglickém jazyce
What factors support the foam, which destroy it
Popis výsledku anglicky
Lecture for professionals described the factors that affect beer foam as well as influence of fermentation and contamination on beer foam. Workshop - Microbiology in brewery and the impact of microorganisms on beer foam, Prague, Dec. 9 - 10, 2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů