Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Labour productivity of SME confectionary manufacturers as a financial performance influencing factor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F02819180%3A_____%2F18%3A%230000119" target="_blank" >RIV/02819180:_____/18:#0000119 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43110/18:43914840

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Labour productivity of SME confectionary manufacturers as a financial performance influencing factor

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Food manufacturing industry is considered to be a labour intensive industry. The way for increasing competitive advantage of food processing companies is then interconnected with both intensive and extensive growth of labour productivity based on rising export potential, mainly within the single European market. This paper aims at identification of factors influencing labour productivity of small and medium–sized food processors and consequently their overall economic performance within the industry Manufacture of other food products - cocoa, chocolate and sugar confectionery (NACE category 10.8). It was explored period of years 2007 – 2015 using financial secondary data of SME food processing businesses, active in the aforementioned industry and settled in Visegrad four member countries.

  • Název v anglickém jazyce

    Labour productivity of SME confectionary manufacturers as a financial performance influencing factor

  • Popis výsledku anglicky

    Food manufacturing industry is considered to be a labour intensive industry. The way for increasing competitive advantage of food processing companies is then interconnected with both intensive and extensive growth of labour productivity based on rising export potential, mainly within the single European market. This paper aims at identification of factors influencing labour productivity of small and medium–sized food processors and consequently their overall economic performance within the industry Manufacture of other food products - cocoa, chocolate and sugar confectionery (NACE category 10.8). It was explored period of years 2007 – 2015 using financial secondary data of SME food processing businesses, active in the aforementioned industry and settled in Visegrad four member countries.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50206 - Finance

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    INPROFORUM 2018

  • ISBN

    9788073947262

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    136-140

  • Název nakladatele

    University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Místo konání akce

    České Budějovice

  • Datum konání akce

    1. 11. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku