Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F11%3A%230000349" target="_blank" >RIV/14864347:_____/11:#0000349 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/11:#0000652

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.scientificsocieties.org/jib/abstracts/2011/G-2011-0314-1050.htm" target="_blank" >http://www.scientificsocieties.org/jib/abstracts/2011/G-2011-0314-1050.htm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pilot scale brewing trials were performed that focused on the determination of the influence of hop pellet dosage and timing on carbonyl compounds in srored beer. The reducing activity of experimental worts, beers and stored beers appeared to depend on the hop pellets dose.

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer

  • Popis výsledku anglicky

    Pilot scale brewing trials were performed that focused on the determination of the influence of hop pellet dosage and timing on carbonyl compounds in srored beer. The reducing activity of experimental worts, beers and stored beers appeared to depend on the hop pellets dose.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of the Institute of Brewing

  • ISSN

    0046-9750

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    117

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    47-54

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus