The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F11%3A%230000349" target="_blank" >RIV/14864347:_____/11:#0000349 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/11:#0000652
Výsledek na webu
<a href="http://www.scientificsocieties.org/jib/abstracts/2011/G-2011-0314-1050.htm" target="_blank" >http://www.scientificsocieties.org/jib/abstracts/2011/G-2011-0314-1050.htm</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer
Popis výsledku v původním jazyce
Pilot scale brewing trials were performed that focused on the determination of the influence of hop pellet dosage and timing on carbonyl compounds in srored beer. The reducing activity of experimental worts, beers and stored beers appeared to depend on the hop pellets dose.
Název v anglickém jazyce
The influence of Hopping on Formation of carbonyl Compounds During Storage of Beer
Popis výsledku anglicky
Pilot scale brewing trials were performed that focused on the determination of the influence of hop pellet dosage and timing on carbonyl compounds in srored beer. The reducing activity of experimental worts, beers and stored beers appeared to depend on the hop pellets dose.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
e-ISSN
—
Svazek periodika
117
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
47-54
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—