A new approach to sensory evaluation of beer bitterness
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F15%3A%230000652" target="_blank" >RIV/14864347:_____/15:#0000652 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://belgianbrewingconference.org" target="_blank" >http://belgianbrewingconference.org</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
A new approach to sensory evaluation of beer bitterness
Popis výsledku v původním jazyce
Mikyška, A., Olšovská, J., Slabý, M., Čejka, P., Krofta, K., Pavlovič, M. [Poster] XV. Belgian Brewing Conference, Leuven, Belgium, September 6-8th, 2015. Beer bitterness is one of the key attributes of sensory quality of beer. Sensory bitterness covers various aspects of the bitter sensation – intensity, quality, rate od decay of bitterness after drinking. The elaborated method for the comprehen-sive determination of beer bitterness in the proposed modifications may find wide application range in research, and in practice. A necessary condition for an objective, reproducible evaluation and validity of the results is stable panel of evaluators continuously trained on the standards (model beeers).
Název v anglickém jazyce
A new approach to sensory evaluation of beer bitterness
Popis výsledku anglicky
Mikyška, A., Olšovská, J., Slabý, M., Čejka, P., Krofta, K., Pavlovič, M. [Poster] XV. Belgian Brewing Conference, Leuven, Belgium, September 6-8th, 2015. Beer bitterness is one of the key attributes of sensory quality of beer. Sensory bitterness covers various aspects of the bitter sensation – intensity, quality, rate od decay of bitterness after drinking. The elaborated method for the comprehen-sive determination of beer bitterness in the proposed modifications may find wide application range in research, and in practice. A necessary condition for an objective, reproducible evaluation and validity of the results is stable panel of evaluators continuously trained on the standards (model beeers).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Význam beta-kyselin chmele pro české pivo</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů