Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A new approach to sensory evaluation of beer bitterness

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F15%3A%230000652" target="_blank" >RIV/14864347:_____/15:#0000652 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://belgianbrewingconference.org" target="_blank" >http://belgianbrewingconference.org</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A new approach to sensory evaluation of beer bitterness

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mikyška, A., Olšovská, J., Slabý, M., Čejka, P., Krofta, K., Pavlovič, M. [Poster] XV. Belgian Brewing Conference, Leuven, Belgium, September 6-8th, 2015. Beer bitterness is one of the key attributes of sensory quality of beer. Sensory bitterness covers various aspects of the bitter sensation – intensity, quality, rate od decay of bitterness after drinking. The elaborated method for the comprehen-sive determination of beer bitterness in the proposed modifications may find wide application range in research, and in practice. A necessary condition for an objective, reproducible evaluation and validity of the results is stable panel of evaluators continuously trained on the standards (model beeers).

  • Název v anglickém jazyce

    A new approach to sensory evaluation of beer bitterness

  • Popis výsledku anglicky

    Mikyška, A., Olšovská, J., Slabý, M., Čejka, P., Krofta, K., Pavlovič, M. [Poster] XV. Belgian Brewing Conference, Leuven, Belgium, September 6-8th, 2015. Beer bitterness is one of the key attributes of sensory quality of beer. Sensory bitterness covers various aspects of the bitter sensation – intensity, quality, rate od decay of bitterness after drinking. The elaborated method for the comprehen-sive determination of beer bitterness in the proposed modifications may find wide application range in research, and in practice. A necessary condition for an objective, reproducible evaluation and validity of the results is stable panel of evaluators continuously trained on the standards (model beeers).

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Význam beta-kyselin chmele pro české pivo</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů