Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jak hodnotit hořkost piva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001029" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001029 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://old.vscht.cz/kch/konfnapoje.html" target="_blank" >http://old.vscht.cz/kch/konfnapoje.html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jak hodnotit hořkost piva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pro odbornou veřejnost. Pojem senzorická hořkost piva zahrnuje různé aspekty hořkého vjemu, intenzitu, charakter (příjemnost) a rychlost doznívání hořkosti po napití. V příspěvku jsou prezentovány metody objektivního hodnocení hořkosti souboremorganoleptických testů zaměřených na jednotlivé složky hořkosti piva. Konference Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu, Plzeň, 19.6.- 20.6. 2014, sborník z konference ISBN 978-80-7080-896-2.

  • Název v anglickém jazyce

    How to evaluate the bitterness of beer

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture at the professional conference. The concept of sensory bitterness of beer includes various aspects of bitter perception, intensity, quality (pleasantness) and the rate of decay of bitterness after drinking. The contribution presents methods of objective evaluation of bitterness by the use of set organoleptic tests focused to the individual components of beer bitterness. Conference Technology and Evaluation of Beverage Industry Products, Pilsen, June 19 - 20, 2014, conference proceedings ISBN 978-80-7080-896-2.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Význam beta-kyselin chmele pro české pivo</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů